Man paying bills

FinWizer & Basecone

Basecone is al jaren een vertrouwd gezicht binnen de accountancy. Veel administratie- en accountantskantoren zetten Basecone in voor de digitalisering. Vanuit FinWizer en eerdere praktijkervaring hebben we voorbeelden gezien hoe je als kantoor het gebruik van Basecone en kosten goed kan monitoren.

Het team van Basecone heeft mooie analyses van inhoudelijke aspecten beschikbaar, vanuit FinWizer laten we dit aansluiten met jouw CRM, achterliggende data uit de boekhoudpakketten en verdere verrijking bijvoorbeeld per vestiging of relatiebeheerder.

Hoe ga je vervolgens om met het doorbelasten of registreren van de kosten en aantallen per klant.

Nieuwsgierig geworden of wil je eens sparren? Plan een demo in via:

Andere artikelen

Managers are using tablets to analyze sales cost reports and explain
services

Consultancy

We bouwen gestaag verder aan het product FinWizer, zoals: nieuwe connecties, inzichten en rapportage mogelijkheden. Daarnaast merken we behoefte bij kantoren aan een projectmatige, periodieke

FinWizer & Twinfield

Twinfield is één van de eerste boekhoudapplicaties geweest die online beschikbaar kwam. vandaag de dag maken heel veel administratie- & accountantskantoren gebruik van Twinfield. Voor de koppeling met Twinfield hebben we in

Kosten inzichtelijk?

drop us a line and keep in touch

Icon_Finwize

Workshop

Wij geven je in deze workshop de inzichten om op deze vragen antwoord te vinden. Met deze inzichten kan je direct aan de slag binnen je kantoor.

Wanneer binnen 6 maanden na afloop van de workshop zal worden besloten om te starten met de applicatie FinWizer dan zullen de kosten van de workshop worden verrekend.