Vestigingen

In de nieuwe release is het mogelijk om Vestigingen te koppelen aan Finwizer entiteiten. De vestiging is toegevoegd als filter optie en wordt in de overzichten weergegeven.

Toevoegen vestiging kan via het menu item: Organisatie > Tabblad Vestiging

Op het tabblad Algemene instellingen is het mogelijk om het label van de vesting aan te passen, naar bijvoorbeeld Kantoor of Filiaal.

Als een vestiging is aangemaakt, kun je de betreffende Finwizer entiteiten eenvoudig koppelen aan de vestiging. Dit doe je door in het overzicht van de vestigingen op de betreffende vestiging te klikken. Op het volgende scherm kun je dan de betreffende entiteiten koppelen aan de vestiging.

Andere artikelen

Managers are using tablets to analyze sales cost reports and explain
services

Consultancy

We bouwen gestaag verder aan het product FinWizer, zoals: nieuwe connecties, inzichten en rapportage mogelijkheden. Daarnaast merken we behoefte bij kantoren aan een projectmatige, periodieke

FinWizer & Twinfield

Twinfield is één van de eerste boekhoudapplicaties geweest die online beschikbaar kwam. vandaag de dag maken heel veel administratie- & accountantskantoren gebruik van Twinfield. Voor de koppeling met Twinfield hebben we in

Kosten inzichtelijk?

drop us a line and keep in touch

Icon_Finwize

Workshop

Wij geven je in deze workshop de inzichten om op deze vragen antwoord te vinden. Met deze inzichten kan je direct aan de slag binnen je kantoor.

Wanneer binnen 6 maanden na afloop van de workshop zal worden besloten om te starten met de applicatie FinWizer dan zullen de kosten van de workshop worden verrekend.